Saturday, March 28, 2009

change?

ya..sudah lama tak mengupdate blog..apa kaba orang kampung?haha..yang ni,aku nak citekan pasal perubahan yang berlaku..aku berubah?yep..ramai ckp aku berubah..tapi berubah dari segi ape?segi empat?segi tige?hehe..tadelah..ade ckp aku berubah kawan?tu aku tak pasti..berubah perangai?ade yang ckp aku cmtu gak..perangai aku berubah ke eah?berubah hati?berubah perasaan?sume pesoalan ni wat aku jd gile..aku pun tatau ape jd kat diri aku skarang ni..

what goes around comes aroud
aku percaya mende ni since first time aku kapel lagi..dan da jadi kat aku..tepek kat muke aku..depan mata aku sendiri untuk beberapa kalinye..tp ade yang ckp ape yang aku wat ni sume dendam..dendam ke aku?jahat ke aku sampai nak bedendam ni?mungkin betul ckp die..laki sume same je..jahat..selalu sgt sakitkan ati mereke2..yee..aku mengakulah..aku jahat..aku sakitkan ati..segala2 yang buruk sume ade kat aku..akulah lelaki yang serba kekurangan..tade kelebihan langsung yang ada kat aku ni..hanya menyakitkan ati orang je..

emosi aku teganggu..yep2 sgt teganggu..tp wat bodo sudey..tp kdg2 aku tak mampu kawal emosi aku..aku tewas..tewas dgn musuh yang tidak dapat dilihat dgn mata kasar..aku jd mcm dulu.. tersangat mudah untuk down..tersangat mudah terasa hati..itula aku skarang..tade pape kelebihan..hanya seorang lelaki yang membosankan..yang cube mencari idup sendiri..aku da penat hilang rakan..hilang sahabat..adakah sebab aku?ya..kmungkinan besa silap aku..aku tak pandai jage hati orang laen..akibatnya?hilangla suma sahabat2 aku..terasa?semestinya..tp aku da penat...aku betul2 penat...aku taknak hilang sape2..aku sayang...



3 comments:

Anonymous said...

chill la msyuk oi
=)

Billy said...

relax =)
kami bersama-sama anda! =P

waN saLLeHa said...

sparkle boleyh!!!