Saturday, September 13, 2008

back to bissnes

lame da tak update blog...~
so slame aku menyepi ni..byk gakla aku blaja erti idup..well, skang pun aku da jadi dak unibersiti..mcm tak sangke je tp tula hakikatnye..sekejap je masa blelalu sbnanye..ni pun da ptengahan sem da..sem dpan da nak get redi jadi dak kolej luar takpun jadi non resident..pehhh lagila byk dugaan yang mendatang..tape2 dugaan mematangkan kita ngehehe..

life dkat uitm penang ni sangat beshh..yang paling important is i found new friends that can make me feel better all the time..thanx guys..without u all, im down n im nothing..my new lecturer?wahaha..i looveee mr halim!!pamping~~!trademark die beb..jgn curik..hahaha..lecturer sume best2 dan comel..tersgla selese bile blaja dgn drang..hope next sem dpt lecturer yang sama ekspeselli fizik n kimia~

study study study..haha first test agak tak memuaskan nafsu blaja aku..markah mcm cukup2 makan je..lagi2 bab civil yang kene byk membace tu..hadehhh..dala dari dulu mmg tak minat membaca..tu sejarah tu haa..tataula cmne blah dpt b spm sdangkan tak penah luluss..~~ngahaha.. well ryte now i just have force myself to be a rajin person to study more2..hehee..go faliq go!!

2 comments:

Ezreen said...

fuuh.
sriously nk jd cam anda lah.
tape , 2 mnths to go.
wht th mst imprtnt thngs is, spm get good grdes then living.
haha
i wanna calld as 'bdk U' jugakkk!
mau mauuuuu~~ =D

onyak said...

yeyen sebokk~
hahaha...