Friday, May 23, 2008

[ lost ]

im home untuk beberapa hari je ;)

well ryte now mmg rase khilangan, kenape? sbb tatau n maybe ni satu dugaan..mmg terase tapi tataula bagi pihak lagi satu cmmane kan..maybe ade reason derang tesendiri tp honestly mmg sedih bile mende ni jadi =(

life dkat kolej untuk due mnggu ni agak tak seronok hehe.maybe sbb baru lagi n i dunnola bole bawak ke tak coz subjek2 kat situ sume dalam bahase arab.ade satu sabjek je dlm bahase melayu.hope2 boley bwkla.tgh nak tanam semangat je.adeyy kamon faliq..!!tapi buat mase ni,i still feel yang tak boleh bwk sume sabjek tu sbbnye tak minat barab.heish~

1 comment:

Don said...

bler nak ade post baru nih
lame aku tunggu bai