Thursday, September 18, 2008

hoiya hoii..~

raye nak dekat daa oii..!!haha..barula rase mcm perantau sket..bleh nyanyi lagu p.ramlee..~aku akan betolak ke rumahku syurgaku ari jumaat 26 aribulan ni dan wat ptame kalinye aku akan duk diam lam ketapi untuk jangke masa yang pnjang iaitu 8 jam~~weee..dgn sape??dgn budak bacenn bename m (bukan nama sebena)hahaha...tp dpt bukak pose kat umah seari je..!!waaa..ahad tu da nak blik tganu..tapela at least dptla jugak buke ngan family..taun ni raye kat tganu pulokk..da lame gakla tak balik tganu..last balik pun tragedi itam..psp~~henfon~~aku tanak pgi laut daa...!!!huhu x(

test civill..~atoii markah tak membrangsangkan lgsg..!!bebaloila dgn ape yang aku stadi kan kan kan??hahaha padan muke..sape soh tak rajin bace..tape2.td pun bru pas dpt asignmen baru..due date 16/10..pasal pagi tadi??waahh overslept!!miahaha..pkul 11 bru bgn..kat perda plak tuh..seb bek ayahanda kesayanganku ade..time kaseh ayahanda..!!saye akan memastikan bahawasanya saya merupakan salah satu regular customer ayahanda..!!dkat sejamla jgak lambat gi klas english tu..tp mis syakira sempoii kan miss kan??hehee...physic??aku tataulaa nak wat cmne dgn physic aku..one more absence in class n i will be dismissed from my exam!!wuwu...dala 2 lab burn..da bpe persen da aku ilang kat situ..test lagi cam ape je aku jwb...aishh~tapela..skang ni pun dalam proses mementenancekan idop..tp mcm same jekk~ ;p sape2 bleh tlg bg advice takk??yeyemm!!harap anda bleh membantu sahabatmu yang lemah ini...ahahaa..upcoming test will be tomorroww!!kimiaaaaa~hopefully aku dpt jwb dgn mudah..stadila pulak faliq malam ni...byk maenla ko nii xP

cite pasal mmbe2 ksynganku..ramai gakla yang fly..ade yang fly ari sabtu ni..g mesirla,alazharla.. mereka sememangnye sgt pandai..tak mcm aku hahaha..selamat berangkatla kpd mereke2 yang akan pegi tu..dan buat sume2 yang da ade kat lua sane tu, blajala rajin2..jgn hampakan aku...ngahahaha xP

4 comments:

hAnIsAh_aMmRaN said...

sbb kte awk xdpt wat lab aritu kan.....:(

sowi awk....

onyak said...

hehehe..bkn awk soranglaa..cok pun mntak tlng skali..

Ezreen said...

HAHA
wah faliq sy teharu nihh.
ade name sy
lenkali wat bold sket name "yeyem" tuhh!
:D
eleh, da jd bdk U pon nak advce dr sy ke?
alahai.
sy bdk skola lg lah.
spm pon tak lps lg *konon² mcm merenda diri laa* =P

onyak said...

ehh..
name ke tu yeyem??
yeyem bkn name sebena ah..
ahahaha..
oke2..
pasni kalau ade ag name awk sy try boldkan..
ngehehehe..