Friday, December 12, 2008

lame suda tak update blog..tade mud..hehe malam ni tatau nape tetibe tergatal tgn nak post baru..pagi tadi lpas kmas2 ruma mak ajak kuar dgn cidah g jalan tar..ape eh name tmpat tu..jekal ke ape tah..nak cari baju tunang beliau..da nak kawen da akak aku sorg tu..along dgn kaklong pun ikot gak td..oh ye kaklong tu name panggilan baru untuk kakmin..baru nampak cam famili sket panggil die kaklong..huhu lpas carik parking tu trus g tmpat yang dituju..payah weh nak carik parking..seb bek along knal ngan mamat2 kat citu..bpe lame tah die da bkenalan aku pun tatau..nmpak cam rapat jekk..smpai kat jekal tu..trus g carik kaen sume2 tu..barulaa aku tau lining tu ape shiffon tu ape..amende lagi tah aku pun tak ingt..so sambil pilih sambil blajalaa sket2..ahahaa gatalnyee~da siap bli kaen tu g smayang..kat tngkat atas tu peehhh kaen bapak cantik2..tp along ckp kalau mcm kaen cidah bli tadi tu kat tngkat ni adela dalam 6riban..kcchiinnngg!!~trus tak jadi tgk..hehe..pastu g makan nasik beriyani kat kdai dpan tu..sdap gak nasik die..then g ariani..kdai tdung yang cantik2 tdungnye..even aku ni tak reti nak tgk cantik ke tak pun aku rase tdung kat citu cantik2 gak..haha..lepak kat blakang tu..tetibe ade plak tebace "lelaki tidak dibenarkan berada di kawasan ini" tepampang jelas plak tetibe dpan mata..along ckp wat bodo je..aku pun wat bodo jelaa..cayalah along..!~pehatian2,ade sesape yang bleh tolong carikkan tudung yang bese pakai dgn helmet takpun songkok tak?kalau ade gtau yeh..aku tgh mencari ni.. xP

cte pasal idup aku skang..urm ape yang bleh dikatekan yeh?kosong..tu je kot..kosong dan takdepape yang nak dipikirkan..jiwe kosong..eh tu imah..ahaha..pk pasal blaja jela skang ni..ade lagi 5 sem nak kene lepas..pasni da kene duk lua..seb baek kolej lagi tp kat lua..so masa kene jagela..plan nak bli beskal..tp cam penat je nak mengayuh dari mutiara tu x) so tatawu lagi cmne..kalau mampu dapat kete sbijik..alhamdulillah..akan ku usehekanla insyaAllah :) cuti ni aku tak wat pape sgt pun..byk kmas umah jelaa..rutin bese..tade yang lua bese ag stakat ni..hehe soal hati?ape yang aku bleh conclude, keliru..keliru dan keliru..aku sendiri tatau ape yang bleh aku describe pasal ati aku skang ni..soo straight to da poin yang dituju jela..tayah belok..dan poin yang dituju adelah.......tu haa..kat tpi tu..ade kat tpi2 tu sket..haa kat situlah xP idup msti diteruskan..kan?anggapla sume dugaan yang dtg tu sbg pelengkap idup :)

2 comments:

cik imah said...

oy!
aku jiwe sembilan lah..
hagagaga~

XP

Xellos Yunho said...
This comment has been removed by the author.