Thursday, October 16, 2008

study week~

hoihoi..lame tak update blog..agak bzla kblakangan ni..dgn asgnmennyee lagi,testnye lagi..tecungap2..haha..upcoming test ade fizik,math,bpc dan civil..so better get prepared..tp mcm tak prepare2 pong xP ini malam agak susa nak tido karena tatua sbb ape..mata takleh nak pejam..so naek bilik yang jap pnjam laptop beliau kemudian taipla post ni..hehe..cite pasal kene dende an,aritu klas fizik kene simple harmonic motion!!ahaha..haziq paling caya skali..siap jadi model ag depan uh..tableh bla..rakaman pun diambil jgak tau..mahal pnye rakaman..ahaha..kalau sempat ltak video uh,bolela aku ltak dan totonlah ramai2..ngeheehee..then presentation english..cayalah korang!!kene blakon patu watak aku merupakan seorang plaja gangster tp bodo..hahaha..dala last minit pnye preparation..hamikkau!!agaknye kalu dpt prepare awal sket msti da bole jd gempak da sketch uh..huhu..nice workla guys..! ;)

ohh bekenaan dgn tajuk post kali ini..study week!!24 aribulan merupakan ari di mana klas terakhir untuk sem ini huhu..seronott!!jumaat malam tu maybe mawu pulang karena ade event2 penting yang akan diadakan di rumahku surgakuu~ape event die??adelaaa..hehe..balik dalam sminggu kot..tp kene studylaaaa...name pong stadi week..hehee..tp nak gak gune sehari due hangout dgn mmbe2..weee..~

tuka topik..ade luahan hati nehh..haha..masalah yang dulu smpai arii aku takleh nak handle..mengharap dgn harpan yang menggunung..pehh..sgt sedeh..mcm keje r***k je..dala baru fers time..terime dgn ati tebuke..ade sebab terendiri kan??tabahla faliq oii..tp cmne nnti?dpt ke ko move on dgn idup2 seharian ko??tataulaa..kelas..foodcott~adeyy..tp nape aku kene rase mende2 mcm ni haa??aku pun plek..nape nape nape..??siape aku snanye??wahh tetibe lupe diri sndri plak..ahaha..~tapela faliq..cry it out if you really mean it..but i really2 mean it!! x( nape mesti jadi mcm ni ekk??huh..benci dgn situasi..~ saye syg awk!!dnga tak??hahaha xD

1 comment:

s e h a said...

terang2 ada sumone new
tanak ngaku lg tu