Saturday, October 25, 2008

da sampai~

im home!!hehe ptg khamis smapi ruma dgn menaiki bas apetah namenye..tak ingat..pkul 10 lbeh btolak dari sana dalam pkul 5 sampai di stesen bas jalan reko..time kaseh kpd sesape yang sudi menemani x) balik tu bajet nak wat surprise kat mak abah..tak gtau drang pun bas pkul bape sume2..da smpai kajang tu kak ngah tpn tanye balik bile..patu ckpla plan sume2..tp tak sempat!!plan hancoorr..tp dpt gakla wat mak abah tkejot..hee kakngah, kakcidah dgn mak jemput kat medan lama (dpan metro) patu trus g shoping kat giant..besh2 :)

banyak mende nak kene wat kat umah ni senanye..sbb sgt bsepah..btw,rumah saye da berubah!!wahaha sgt tekejut dgn perubahan2 yang berlaku di sekeliling rumah yang tersayang nehh..nak tau ape yang brubaha?dtgla sndri!ahaha..nak kene stadi lagi untuk final exam yang stat 2hb nnti..agak serabutla kpale otak pk mende2 ni sume..dgn keadaan ati yang masih becelaru..tp makin pulih kot kecelaruan ni..hoho~ pape pun,keep up ur work faliq!!haha u hav exam to face..push urself tu study!!jgn duk maeenn jee...hehe..

apa kata hati??yup2 byk pesoalan yang timbul dalam hati ni..ape yang jd smlm?die da tanak cntc lgsg dgn aku~tp aku harap die lg bahagie dgn kputusan die tu :) lagi satu,pesoalan yang takkan dpt dselesaikan..kot.. i should understand more..not to follow my own way..but being another person is not the way to solve problems..just be urself..or for me,be myself..dont care bout what ppl dislike bout u..as 4 me,im not matured,childish,cpt sgt down, who cares??!!its me rite..i love myself..im a fan of myself..so what??haha motivating myself..thanx awk :)

LOVE
doesnt mean OWNING

ade mcm pasangan bahagie tak? x_x cygg awk xD

1 comment:

Ezreen said...

haha
my reaction fo the pict dwn of entry tuh

"WOAAA"