Sunday, September 28, 2008

:)

3.43 a.m

takbole tidola..td da kene pesan da jgn tido lmbt..sok pagi kang nak drive blek tganu..fuhh da dpt kebenaran oleh ibunda terchenta bwk kete haha..aku bkn bwk kete laju pun kan?hehe..theres smthing in my mindlaa n i cant stop tinking bout it..adoiiyai..tu yang smpai takboleh tido tu.. people said that frens are forever..but i still keep losing myfrens..wuhuu..bile bce blog yeyem(awk suh boldkan kan? xP) dgn seha tu,sdehla gak..huhu sokeyla..i stil have them in my heart..seriously losing fren is one one the most thing i hate..wuwu..but still, friends come an go..u lose ur frens, n u will get new one..mcm pakai buang pulak kan??its not like dat lorr..mereke pun ade komitmen mereke tersendiri..bkn mereke saje2 je nak ilang..kan kan??haha..but for this one..aku harap takkan hilang..just for this one..bole tak??pleeasee..??

ehem..tuka topik..jum cite pasal duk dalam ketapi selama lapan jam..!!wahaha..syok woo lagi syok kalau reramai naek..tp untuk malam tadi, da ckup untuk membuat aku hepyy :) dapat seat dkat gerabak blakang skali..beliau nak duk tpi tingkap..sebok je..!tape2 bg peluang.. xP b4 naek ketapi tu, sempatla bli makanan2 yang patut temasukla makanan untuk sahur..bli ape je pun..krepek, roti, air..amy blanje aku air 100 plus..!!mekaseehh~dalam tren tuu, seat agak slese, tp pasni nak try yang katil tu ah...cambesss je tgk mereke2 dpt baring atas katil tuu..dalam ketapi tu ade cafe wehh~tatau pulak aku..cam batak gakla skett..hahaha jauh pejalanan luas pengalaman..mcm tula pejalanan aku daripd seat nak ke cafe uh..ujung coach ke ujung coach..tunggang langgang dibuatnye..seb bek tak tegulek.. xD ramai gakla mmbe yang naek ketapi tp laen2 coach..jasril dpt coach skali dgn aku..bleh die lepak kat tgh2 tu sbb bosan duk kat seat die??hahaha sengal pnye jas..kacau org len nak lalu lalang je kat situu..ape lg eh wat dalam tren uh.....haa gimme SMAlam!!hahaha sengal ah kamuu~patu ckp org maen tipu..byk cantekk!!haha..dpt tgk bintang dr pntu ketapi tu..sgt bykk bintang malam tuu..kalaula ade pasangan tesayang kat tpi kan bess..baru lomantikk~malangnye beliau hanya kawan huhu..sentimental japp ahahhaa..poyo~selama beberapa jam melalut2 dalam ketapi tu..kami cube untuk tido..tp aku takbole nak tido..nape?adelaa sbbnye..hehe..beliau pun tak dpt tido dgn aman..dala sakit..sgt ksian... ;(

~i'm just happy to be with you :)~

smpai sentral dalam pkul 6..smyg subuh sume2 then barula g bli tiket ktm nak balik ruma..teman beliau jap g serdang..tolong angkat beg..hehe..sampai je ruma trus tanye "makk mane baju rayee..??"hahaha..tak saba nak tgk baju raya..tanpa kusangka..baju raya taun ni sgt byk!!wuwu...teharu ~,~ timekaseh mak,abah,along,ngangah,cida,uya...esp to alongku yang byk bli tshrt dan suar jeans..lepas try2 baju raya tu,jadi model jap, patu tidoo smpai ptg..hahaha..dlm tren dgel tanak tdo..padan muke..hehehe..buat petama kalinye aku bebuke kat umah dgn famili kerabat akuu.!!suke2..even makanannye tak seberapa pun,tp syokla gelak2 hehe..sayang mereka sgt..!!menu?erm mehun goreng made in mother,patu along bli roti john,tauhu lembik sgt sedapp..hehe then lpas smyg, kuar dgn mak,kak cidah n kak uya g shoping samping dkat warta..tak jmpe ape dicari, patu g giant kat saujana..baru jmpe..akhirnyee dpt jgak matchingkan baju mak dgn baju abah..hehehe.. x) sempat jgak setelkan roti telo dkat kdai mamak dlm giant tuu..~

3 comments:

Ezreen said...

fes
tengs pakcik sbb bold kan nama kuh HAHA

i wonder lah siapa bliau?
ceesss suda ade intan blian di hati kembali kah?
bkn nk gtau.
mmg nak kne sepak!
grrr-

nabil said...

BELIAU? SAPE EK? haha. amy belanja 100Plus?

sakura_heart said...

oit...camat beraya di malsyia!!