Tuesday, April 29, 2008

[ work ]

wahh yesterday is a nantok dayla~ dkat ofis asyik nak tidoo jee even tyme rehat pun nak tido bukan reti nak makan ke ape ke haha xD imaginelaa tgh2 menaip tu bole telelapp, fuhh kronik sungguh~ balik rumah pun bleh bantai tido gak tak reti nak smayang maghrib awal adehh hehe~ yesterday also a sick day, maybe viruses ate some steroids yesterday, my friends my sister all of them have fever huhu, sian drang~ actually, dis week is my last week workin at my uncle's office horey3!! after dis i'll be preparing for my further studies waa takot3 hehe, starting nex week, the checklist must be done~ mak da mara2 da suh tgk ape barang nak bawak sume2 x) well, baru tadi cheklist siap, tinggal nak wujudkan je barang2 dlm cheklist tuu, bapak rajennye aku neh cam tak cye jekk haha~

currently im watching espn, arsenal versus derby, halftime result, 2-1 haha go arsenal!! persie skor begaye sehh haha~ ryte now im very3 hungry lor n my stomach already sang da national anthem hahaha~ hey kamu, saye tibe2 rase rndula kat kamu, haha ni bukan ntuk ko ye don, jgn prasangka hahaha~~

one more thing, maybe start from now, i wanna stop hoping for diz impossible thing to happenla, im just being stupid these few days, name pun impossible then how come it gonna happen? nothing is impossible haha tamo2 enough faliq~ haha ryte now im just need to bleach dis kind of hope by adding some chloride solution hahaha lame da tak blaja chemistry~ miss u ckgu rohana :)

3 comments:

Don said...

aku tauh ko windu kat aku
xyah ler memalu nk ngaku
hahaha
sume org dah tauh dah
hahaha

Anonymous said...

bpak geli korg nih...

mE.my$eLf.i said...

still keje ag?