Saturday, April 26, 2008

[ football ]

tomorrow will be chelsea vs man utd, guess who will win..??haha i tink it will be a drawlaa then another 2 matches both team will lose and arsenal jugak champion nnti, haha go wenger go..!!next season arsenal gempak weh~ x) madrid plak have a bright chance to be the spanish league champion dis year, go raul go..!!hoyeh2 madrid gempakla taon nii weh even they dndnt get the uefa title an, tp tape, org kate sedekah tu amalan muliaa xP at the seria a, maurinho will takeover inter, n my big brother will have his nose kembaanngg..~ he said dat inter champion nex year haha time maurinho takeover tulaa inter tombang nnti along ooii xP but saye still dpt pau die keychen inter milan, mahall woo hahaha mekaseh along x) but i still tink dat juve hav a bright futurela next season kan don kan?haha

tukar tajuk..!!
dis morning, im bringing my mamai2 nak tido along with my work..!!haha even my sister asked me amende tah die suh td, saye bole jawab in mamai mood hahaha xD ngek sunnguh.!! then dlm pkul 12.00 cmtu, i felt asleep at my desk at last haha yang pleknye my sis tak mara plak tuu adeyhh~ then when i woke up, its already 1.10!!da cuak da tatau nak g smayang jumaat dgn sape, seb bek don ade kan don kan, saayangg donn hahaha x) then ptang tu ade pejumpaan, i tot tuan haji have smthn important to discuss bcoz sume pekerja ofis tu die pnggl nak wat pejumpaan, rupe2nye the buruh party suro sume ofis terangkan pasal sexual arrestment during working~hahaha ptotla b4 dis some of my office mate wat shooting short film, rupe2nye nak wat contoh ntuk tadi, hahaha masing bantai gelakk jek tgk video drang~ act, its a good reason to explain about dis problem coz lately, many people having dis type of problem evryday, so i hope nothing serious happen at the office after dis hahaha xD

1 comment:

Don said...

go juve go!!!!!!!!!!!!!!!
inter leh blah
walopon aku ske mourinho
hahaha